Lækre hverdagsopskrifter

5 nemme desserter til nytår

 

desserter nytår

Nemme desserter til nytår

Nytår er lige om hjørnet og vi glæder os til at byde 2020 velkommen. Derfor har vi samlet 5 nemme og lækre desserter til nytår, som kan laves i god tid. En god nytårsaften indeholder nemlig ikke stress og skal i stedet nydes med god mad.

Det her er super lækre nytårsdesserter, som alle består af få ingredienser og som er så nemme at lave.

Chokolademousse i portionsglas

Chokolademousse 

En klassiker.. Nemlig chokolademousse. Simpelt, godt og nemt at lave! Server evt. med friske bær. Du finder opskriften lige her.

gateau marcel stykke

Gateau Marcel

Åhh den franske chokoladekage, Gateau Marcel. Det er i sandhed én af vores absolut favoritter! Den er så simpel at lave og så smager den vanvittigt godt. Halvdelen af kagen er bagt og så er der mousse på toppen. Den skal serveres med vaniljeis, efter vores mening, da den ellers bliver for tung. Find opskriften her.

chokoladekage med chokoladetrøffel

Todelt chokoladekage med chokoladetrøffel

Minder lidt om vores Gateau Marcel, men alligevel så er det ikke helt det samme. Det er nemlig en lækker chokoladekage, som er toppet med den lækreste chokoladetrøffel. Server med is og bær og du har en verdensklasse dessert. Find opskriften her.

Baileys islagkage stykke

Baileys islagkage

En rigtig voksendessert og nok ikke den dessert du skal lave, hvis der skal børn med. Islagkage med nøddebund og Bailey’s is. En nem og god dessert! Du finder opskriften lige her.

Daim islagkage

Daim islagkage

Endnu en islagkage, denne er med Daim! Og det er en af vores absolut yndlings desserter. Den er lige som alle de andre super nem at lave og kan jo laves i god tid, da den blot skal opbevares på frost. Du finder opskriften her.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag