Lækre hverdagsopskrifter

5 salater med melon

Vi har her samlet 5 nemme og lækre salater med melon. Salater med melon er nemlig de bedste sommersalater, hvis du spørger os. At blande frugter med grøntsager giver bare en frisk og virkelig spændende smagskombination. Og der er så mange muligheder.

5 salater med melon

5 salater med melon

Hvis du læser videre, så giver vi dig her 5 nemme salater med vandmelon. De er alle sammen super nemme og hurtige at lave. Og fælles for dem alle, er, at de smager hamrende godt. Perfekt som tilbehør på en varm sommerdag.

Salat med vandmelon, rødløg og feta

Vandmelon, feta og basilikum

Hvis du er på jagt efter en super simpel kombination, så er denne lige noget for dig! Vandmelon, rødløg, fetaost og frisk basilikum. Nemt, simpelt og godt! Find opskriften her. 

Vandmelon, oliven og rødløg

Skal det være lidt mere spændende, så er denne med melon, oliven, feta og tomater også rigtig god. Den er perfekt til et stykke godt rødt kød eller med et stykke laks til. Du finder opskriften her.

Salat med avocado, melon og feta

Vandmelon, avocado og pinjekerner

Hvis du er til en mild smagskombination, så er denne med melon, avocado, agurk og ristede pinjekerner også super lækker. Den kan også laves med græskarkerner eller solsikkekerner i stedet. Find opskriften her. 

Vandmelon, valnødder og feta

Måske du har luret, at vi er kæmpe fan af kombinationen af melon og fetaost. Udover det, så er denne også med valnødder og rødløg. Det er en god “voksen”-salat. Du finder opskriften her.

Nem opskrift på en god melonsalat

Vandmelon, blåbær og forårsløg

Dette er nok én af vores yndlings. Den bedste kombination af melon, feta, friske bær og ristede pinjekerner. I stedet for blåbær, så kan du også bruge jordbær. Det ligner jo næsten en frugtsalat! Find opskriften lige her. 

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag