Roastbeef Roastbeef Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 6 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 45 minutter Samlet tid 55 minutter Del Pin Print Beskrivelse Her finder du en nem opskrift og guide til en perfekt rosa roastbeef lavet i ovn. Server din roastbeef med bagte kartofler og en lækker salat. Ingrediensliste 950 g. roastbeef salt/peber 30 g. smør 2 spsk. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Lad roastbeefen få stuetemperatur. Tag den ud af køleskabet i god tid. Opvarm ovnen til 150 grader alm. ovn. Opvarm en pande med smør og olie. Brun roastbeefen af på alle sider. Læg stegen i et ildfast fast og stik stegetermometer i. Tag den ud af ovnen, når den har opnået en kernetemperatur på 55 grader. Det tager cirka 45 minutter. Lad den hvile i 20 minutter. Skær i skiver og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på roastbeef Lav en lækker rosa roastbeef i ovn. Det er en lækker oksesteg, som stammer fra inderlåret af en en okse. Når det tilberedes rigtigt, så får du et smagfuldt og saftigt stykke rosa kød. Vi serverer gerne roastbeef sammen med en omgang hasselback kartofler og hjemmelavet bearnaisesauce. Det er bare en lækker fredagsmenu eller weekendmenu. Det gode ved sådan et stykke kød er også, at hvis der er eventuelle rester, så er de gode kolde dagen efter. Du kan eksempelvis bruge resterne til en omgang hjemmelavet smørrebrød med roastbeef, remoulade og ristede løg. Så er rester nemlig slet ikke så kedelige igen! LÆS OGSÅ: Fyldt mørbrad med rød pesto og ost Roastbeef i ovn Vi tilbereder den i ovn, da det er nemt og hurtigt. Stegen lægges i et fad og så skal den faktisk bare i ovnen. Det bliver næsten ikke nemmere. Alt efter hvor rosa du vil have dit kød, så afhænger stegetiden af det. Vi stiler altid efter en kernetemperatur på mellem 55 og 60 grader, så får du nemlig et flot rosa stykke kød. En roastbeef skal nemlig helst være rosa og ikke helt gennemstegt. Forslag til tilbehør Vi anbefaler en form for lækre kartofler til dit kød. Her kan vi anbefale en omgang hasselback kartofler eller en portion hjemmelavet flødekartofler. Vi ville også servere en god salat til. Det kunne være denne her tomatsalat med parmesan og pinjekerner eller denne her med rødbede og fetaost. Og så kan du servere en lækker hjemmelavet eller færdigkøbt sauce til også. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.