Tilmeld nyhedsbrev

Calzone med skinke og champignon

Calzone med skinke og champignon

Opskrift til 5 stk.

Forberedelsestid

1 time og 30 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

1 time og 45 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på hjemmelavet italiensk calzone. Den her opskrift er med skinke og champignon, men de kan fyldes med lige præcis det fyld, som man har lyst til. Det er lækker, smagfuld og nem aftensmad.

Ingrediensliste

  • 30 g. gær
  • 2,5 dl. lunkent vand
  • 1 tsk. sukker
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 spsk. salt
  • 230 g. durummel
  • 100 g. hvedemel
  • 200 g. skinkestrimler
  • 2 pk. frisk mozzarella ost
  • 300 g. pizzasauce
  • 50 g. champignon

Fremgangsmåde

1. Opløs gæret i vandet.
2. Tilsæt durummel og ælt til dejen er ensartet. Tilsæt olie, salt og hvedemel og ælt det smidigt i 10 minutter.
3. Stil dejen til hævning i 1 time.
4. Tænd ovnen på 240 grader varmluft. Del dejen i 5 boller og rul dem ud. Kom pizzasauce, skinke, ost og champingion på halvdelen, og fold den anden halvdel over. Pres og fold kanterne.
5. Når ovnen er opvarmet bages de i ovnen i cirka 15 minutter.

Bedøm denne ret

Lav din egen lækre, italienske Calzone med skinke og champignon med den her opskrift. Har du prøvet en calzone før? Det er den der lækre, italienske indbagte pizza, hvor fyldet er inden i. Det er faktisk super nemt at lave selv og så er det bare en god aftensmad både til hverdag, men også i weekenden.

Vi har en kæmpe kærlighed for italiensk mad og calzone er virkelig en af vores yndlings italienske retter. Man kan fylde dem med sit yndlingsfyld og det er også super lækkert med aubergine og skinke eller spaghetti med kødsovs.  

Skriv en kommentar