Carrot Cream Cheese

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på smørrelse til din sandwich, nemlig den gode Carrot Cream Cheese som du måske kender fra Nadias Favorit Bagel. En cremet og virkelig god smørrelse med smag af gulerødder og løg.

Ingrediensliste

  • 150 g. naturel flødeost
  • 1 stk. gulerod
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 spsk. creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Riv guleroden.
  2. Bland alle ingredienserne i en skål.
Bedøm denne ret

Opskrift på Carrot Cream Cheese

Her får du opskriften på Carrot Cream Cheese, som er en nem og virkelig god smørrelse til sandwich. Vi blev første gang inspireret af den, da vi smagte den i Nadias Favorit Bagel, så derfor måtte vi hjem og prøve at eksperimentere med den.

Denne flødeostcreme består af naturel flødeost, gulerødder, løgpulver og creme fraiche. Så den er super nem at lave. Sommetider kan det være svært at bestemme hvad man skal smøre sin sandwich med, så er denne et godt bud. Du kan også smøre med persillepesto, peberfrugtspesto eller nem hvidløgsmayo.

Carrot Cream

Hvor lang tid kan den holde sig?
Den kan holde sig 3-5 dage i køleskabet i en lukket bøtte.

Så hvis du gerne vil lave en ægte amerikansk flødeostcreme, så skal du altså prøve kræfter med denne carrot cream cheese. Vi elsker den i hvert fald som smørrelse i bagels og sandwich. Den giver god smag og komplimenterer det meste fyld rigtig godt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar