Lækre hverdagsopskrifter

Carrot Cream Cheese

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på smørrelse til din sandwich, nemlig den gode Carrot Cream Cheese som du måske kender fra Nadias Favorit Bagel. En cremet og virkelig god smørrelse med smag af gulerødder og løg.

Ingrediensliste

  • 150 g. naturel flødeost
  • 1 stk. gulerod
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 spsk. creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Riv guleroden.
  2. Bland alle ingredienserne i en skål.

Bedøm denne ret

Opskrift på Carrot Cream Cheese

Her får du opskriften på Carrot Cream Cheese, som er en nem og virkelig god smørrelse til sandwich. Vi blev første gang inspireret af den, da vi smagte den i Nadias Favorit Bagel, så derfor måtte vi hjem og prøve at eksperimentere med den.

Carrot Cream Cheese består af natural flødeost, gulerødder, løgpulver og creme fraiche. Så den er super nem at lave. Sommetider kan det være svært at bestemme hvad man skal smøre sin sandwich med, så er denne et godt bud. Du kan også smøre med persillepesto, peberfrugtspesto eller nem hvidløgsmayo.

Hvor langtid kan den holde sig?

Den kan holde sig 3-5 dage i køleskabet i en lukket bøtte.

Carrot Cream

Husk endelig at følge med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag