Chokolademousse i portionsglas Chokolademousse Opskrift til 12345678910 stk. Opskrift til 10 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 3 timer Samlet tid 3 timer og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på nem chokolademousse med fløde. Den er fløjlsblød og smelter på tungen, den perfekte dessert og afslutning på en god aften. Brug gerne en god chokolade, så får du nemlig det bedste resultat. Ingrediensliste 5 dl. piskefløde 6 stk. pasteuriseret æggeblomme 4 spsk. sukker 1 tsk. vaniljesukker 200 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Pisk fløde i en skål. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker helt hvidt i en anden skål. Det tager ca. 4-5 minutter. Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Pisk ved lav hastighed den smeltede chokolade i æggemassen. Vend derefter forsigtigt fløden i lidt efter lidt. Fordel massen i 10 glas og stil dem på køl i mindst 3 timer. Kan med fordel laves dagen før. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på chokolademousse Den bedste chokolademousse med masser af chokolade og fløde. Den her opskrift er uden husblas og er rigtig nem at lave, da den består af få ingredienser. Det er en dessert, som er perfekt, når du skal have gæster eller lave mad til mange. Den egner sig bedst til at blive lavet i glas, så det er portionsanrettet. Man kan også sagtens lave det i en stor skål, men for at få det mest æstetiske look, så laver vi altid chokolademousse i små glas. Det er en af vores absolut yndlings dessertopskrifter sammen med hjemmelavet is, blandt andet denne hjemmelavet Daim islagkage. Men chokolademousse og is er også en god kombination. Vi plejer nogle gange at lave desserttallerkener, hvor der er et lille glas med mousse, en kugle is og noget frisk frugt. Det er altid en sikker vinder og chokolademoussen kan jo laves i god tid, da den skal nå at sætte sig. LÆS OGSÅ: Ferrero Rocher islagkage Chokolademousse uden husblas Vi laver vores chokolademousse uden husblas. Vi synes slet ikke det er nødvendigt i moussen for at den bliver god. Så derfor har vi valgt at lave den på den hurtigste og mindst komplicerede måde, hvis vi selv skal sige det. Du kan med fordel knuse noget sprødt og lægge ovenpå eller imellem moussen. Vi har lavet dem med knust Ferrero Rocher, knuste Oreos osv. For at få sprøde Oreos anbefaler vi at spise desserten med det samme eller vente med at lægge Oreo på til kort inden servering. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej. Vil rigtig gerne prøve din opskrift på chokolademousse i portionsglas men forstår ikke hvordan man kan piske æggeblommerne stive ? ? Jeg tænker at det måske skulle være hvider men der fremgår ikke hvider i opskriftens ingredienslisten ? Vh. Søs Svar
Hej Søs, Det er også dårlig formuleret af os. Æggeblommerne piskes helt hvide sammen med sukker og vaniljesukker 🙂 Knus Svar
Hej Marie, Nej ikke på vores hjemmeside. Vi har blot brugt en alm. opskrift på kyskager og så sprøjtet dem ud i små 😀 Kh Svar
Hej med jer 🙂 Hvilken % af mørk chokolade får jeg det bedste resultat med? På forhånd tak. Vh Mette Svar