Fyldte koteletter med gulerodsmos Fyldte koteletter med gulerodsmos Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lækker og nem opskrift på fyldte koteletter med spinat, soltørrede tomater og mozzarella. Serveret med en cremet mos lavet på kartofler og gulerødder. Det er sund og lækker aftensmad. Ingrediensliste Gulerodsmos 800 g. gulerod 800 g. kartoffel 1 stk. grøntsagsbouillonterning vand salt/peber Fyldte koteletter 500 g. svinekoteletter 1 pk. frisk mozzarella 60 g. frisk spinat 60 g. soltørrede tomater 2 fed hvidløg salt/peber Andet 0,5 bundt frisk persille Fremgangsmåde Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i små tern og læg dem i en gryde med en grøntsagsbouillon. Hæld vand i indtil det dækker og bring det i kog. Kog til gulerødderne og kartoflerne er møre. Det tager cirka 20 minutter. Imens skæres koteletterne 3/4 igennem og krydres med salt og peber. Se billederne med udskæringen. Skyl spinat. Skær mozzarella i skiver og dræn de soltørrede tomater. Pres hvidløg. Læg nu først spinat, derefter mozzarella, lidt hvidløg og soltørrede tomater i koteletterne. Opvarm en pande med lidt fedtstof. Steg koteletterne i 3-4 minutter på hver side ved mellemhøj varme. Lad koteletterne trække lidt. Når gulerødderne og kartoflerne er møre, så hældes vandet fra i en skål. Blend nu til mos med en stavblender og tilsæt lidt af kogevandet indtil mosen har den ønskede konsistens. Server med de fyldte koteletter og drys med hakket persille på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Glad for Gris #gladforgris #partofaeuropeanmovementformoretaste Fyldte koteletter med gulerodsmos Fyldte koteletter med gulerodsmos er blevet en ny favorit. Det er nem og sund aftensmad med masser af smag og få ingredienser. Det kan laves på 30 minutter og man kan bruge almindelige koteletter eller koteletter med skaft. Det er også en god måde at få spist grøntsager på, da mosen er det perfekte tilbehør. LÆS OGSÅ: Pikante koteletter i fad Nem aftensmad Koteletter er så gode til aftensmad, når det skal gå hurtigt. De har en kort stegetid og skal blot have 4-5 minutter på hver side. De kan laves enten på pande eller på grill. Vi har valgt at lave dem med en lækker mos af kartofler og gulerødder. Det er så lækkert som tilbehør til koteletterne, men man kan også sagtens servere bagte kartofler, pasta eller en god salat til. En god salat der til kunne eksempelvis være: Pastasalat med grøn pesto Kartoffelsalat Græsk salat med fetaost Det er nem aftensmad opskrift til 1,2 eller til gæster. Man kan nemlig sagtens skrælle gulerødder og kartofler og gøre dem klar i en gryde. På samme måde kan koteletterne også skæres op og fyldes, så de blot skal steges. Opskrifter på og med koteletter Når man først tænker på opskrifter med koteletter, så tænker man måske på den klassiske koteletter i fad. Eller en helt almindelig kotelet stegt på panden, måske i lidt krydderier. Det har vi fået rigtig mange gange, så derfor ville vi finde på opskrifter, som var anderledes end dem man kender. LÆS OGSÅ: Koteletter i cremet sauce med spinat Det blev til de her fyldte koteletter med frisk spinat, hvidløg, soltørrede tomater og mozzarellaost. Fyldet kan man variere som man har lyst. Man kan også putte lidt frisk persille eller cheddarost i. Det bidrager med virkelig god smag og gør, at koteletten er saftig og lækker. Hvis du ønsker koteletten mere rosastegt, så kan du med fordel skære lidt ned på stegetiden. Det gør den endnu mere saftig. Det er nem sund og lækker aftensmad, hvor man på ingen måde går på kompromis med smagen. Uden tvivl en af de bedste sunde opskrifter med koteletter. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.