Kylling i peberfrugtsauce Kylling i peberfrugtsauce Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på kylling i peberfrugtsauce, som er en børnevenlig og lækker hverdagsret. En sund og mættende gryderet med kylling. Ingrediensliste Kylling i peberfrugtsauce 600 g. kyllingebryst 1 stk. løg 3 fed hvidløg 1 stk. rød peberfrugt 1 stk. gul peberfrugt 400 g. hakkede tomater på dåse 1,5 tsk. tørret timian 2 tsk. paprika 1 stk. hønsebouillonterning 1 dl. madlavningsfløde salt/peber Tilbehør 320 g. ris Fremgangsmåde Skær kyllingebryst ud i tern. Hak løg og hvidløg fint. Skær peberfrugt ud i grove stykker. Varm en gryde op med olie eller smør. Tilsæt kyllingen til gryden. Krydr med salt/peber. Lad det få farve over det hele. Tag kyllingen fra i en skål. Sæt gryden tilbage på blusset. Tilsæt evt. lidt ekstra fedtstof. Kom løg, hvidløg og peberfrugt i gryden. Lad det sautere i ca. 5 minutter, så grøntsagerne bliver bløde og får lidt farve. Tilsæt krydderier, hakkede tomater på dåse, smuldret bouillonterning og madlavningsfløde. Blend det hele sammen med en stavblender eller i en blender. Hæld det tilbage i gryden. Kom kylling tilbage i gryden. Lad det simre ved lav/middel varme i ca. 10 minutter. Imens det simrer, så koges ris efter pakkens anvisning. Smag til med salt/peber og server din kylling i peberfrugtsauce med de kogte ris. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kylling i peberfrugtsauce Den her omgang kylling i peberfrugtsauce smager så godt og er samtidig en virkelig børnevenlig ret! Måske den ikke ser ud af ret meget, men den indeholder skjulte grøntsager, som giver god fylde til saucen. Vi har jo en rigtig god opskrift på boller i karry, hvor saucen er lavet på grøntsager. Den slags opskrifter vil I gerne se flere af, kan vi forstå. Så derfor har vi udviklet denne nemme og lækre opskrift på kylling i peberfrugtsauce. Vi serverer det med kogte ris til, men det kan også serveres med blomkålsris for en sundere version, kartofler, kartoffelmos eller hvad man ellers lige tænker. Det er som sagt en rigtig børnevenlig ret, så derfor har vi også udeladt at komme ekstra grønt i efter vi har blendet saucen. Vil du gerne have, at der skal lidt mere tekstur i, så kan du tilføje nogle hakkede grøntsager til saucen efter den er blendet. Det er også rigtig lækkert! LÆS OGSÅ: Klik her og find flere opskrifter på sund aftensmad Kylling i peberfrugtsovs I saucen er der blandt andet godt med peberfrugt i. Peberfrugterne giver en god, sødlig smag og så er de også med til at give fylde til saucen. Du kan selvfølgelig også tilføje flere grøntsager, hvis der skal endnu mere grønt i. Det kunne være champignon, squash, kartofler, gulerødder eller andre rodfrugter. Vær dog opmærksom på, at den slags grøntsag, som du bruger ikke er alt for kraftig i smagen, da smagen på saucen så kan ændre sig meget. Det er derfor en god ret at lave, hvis du lige har en masse grøntsager, som trænger til at blive brugt. Som sagt, så kan mange forskellige grøntsager bruges og da det alligevel skal blendes til sidst, så er det ligemeget, at de er lidt slatne. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Jeg undlod at blende peberfrugt/tomatblandingen, den var så smuk, jeg skar kyllingebrysterne halvt igennem og bankede dem ud til en stor flade, vendte dem i pisket æg og dyppede dem i rasp og stegte dem på panden til sprød skorpe, serverede dem med ris og peberfrugt/tomat blandingen + salat med feta og oliven, Svar