Tilmeld nyhedsbrev

Lakseret

Lakseret

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Lækker cremet pastaret med laks og grønt. Vi elsker nemme pastaretter, og denne er ikke en undtagelse. Prøv denne opskrift hvis du vil lave en hurtig, men lækker, omgang aftensmad.

Ingrediensliste

  • 250 g. pasta
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1/4 frisk chili
  • 1/4 bundt friske grønne asparges
  • 1/2 bundt forårsløg
  • 1 dl. vand
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g. laksefiletter
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • Salt/peber
  • 1/2 bundt persille

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
  2. Steg laks på en pande med fedtstof. Vi gav det 3 minutter på skindsiden og 2 minutter på toppen. Tilsæt salt og peber.
  3. Hak alle grøntsager i små tern. Hak persille fint.
  4. Opvarm en gryde med lidt fedtstof. Steg løg, hvidløg og chili mørt.
  5. Tilsæt forårsløg, rød peber og asparges. Lad det stege kort.
  6. Hæld herefter vand i og bouillonterning. Lad det simre i 3-4 minutter.
  7. Hæld nu fløde i og smag til med salt og peber. Tilsæt halvdelen af den friske persille i retten.
  8. Når pastaen er kogt drænes det og vendes i saucen. Lad det stå og trække 5 minutter mens du rører jævnligt.
  9. Server pastaen med det stegte laks på toppen og pynt med det sidste persille.

Bedøm denne ret

Opskrift på en lækker pastaret med laks i en cremet sauce med grøntsager. Denne pastaret er en nem opskrift på hurtig aftensmad, da alle grøntsagerne blot skal hakkes, hvorefter retten kan laves i løbet af 15 minutter.

Du kan bruge lige præcis de pasta du foretrækker. Vi brugte denne gang penne, men har også før brugt spaghetti og spinatpasta.

Et trick til hvordan du får din pastaret cremet

Vi elsker pastaretter, og denne pasta med laks og fløde er ikke en undtagelse. Fløden går ind og gør retten cremet og lækker. Men der findes endnu et trick til at få pastaen endnu mere cremet.

Vi gør det, at vi blander saucen i pastaen når pastaen er kogt og drænet. Herefter rører vi godt og det får lov at trække 5 minutter inden vi spiser det. Herved udnytter vi stivelsen i pastavandet sammen med fløden, hvilket gør at pastaen suger mere og saucen bliver tykkere.

Elsker du pastaretter som denne pastaret med laks? Så bør du også prøve vores Pastasalat i dildcreme med laks.

Følg endelig med på vores Instagrameller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven