Vil du være fri for reklamer? Så opret dig som medlem og brug vores app uden reklamer og få mange fordele
Forside / Opskrifter / Søde sager / Moussekager
Nemme og lækre opskrifter på moussekager. Her finder du opskrift på forskellige kager med mousse og fromage. Moussekage er en skøn dessert, som også er rigtig fin på en kagebuffet eller tapasbord. Du kan lave mousse med jordbær, hyldeblomst, hindbær, chokolade og meget mere.
Nemme og lækre moussekager til enhver anledning finder du her. Vi har nemlig samlet alle vores opskrifter på kager med mousse på lige her. Der er alt fra chokoladekage med hindbærmousse til en citronfromage på en nøddebund. Moussekager behøves slet ikke at være svære at lave og kan sagtens laves, hvis man ikke er den bedste i et køkken.
Man kan også sagtens lave små moussekager. Du kan bruge vores opskrifter og så fordele dem i små forme eller stikke dem ud med en udstikker efter. Det ville være fint, hvis man skulle bruge kagen til tapas, kagetapas eller en dessertbuffet. Man kan også blot skære en moussekage ud i mindre stykke og så anrette på et fad. Det har vi faktisk gjort før med stor succes. Et tip, når du skal skære kagen ud er, at man lige skyller kniven i varmt vand og tørrer den af, inden du skærer. På den måde får du et rent snit. Skyl kniven mellem hvert snit, så du får skarpe og flotte kanter.
Som bund til moussekage er det jo kun fantasien, som sætter grænser. Stort set alle kager kan bruges som en bund til en moussekage. Det kunne være en bund af chokoladekage, mazarinkage, kiksebund, nøddebund eller en browniebund. Det eneste man skal være opmærksom på er bare, at det er en god idé at tænke over bunden og den mousse man laver. Hvis du har en meget sød bund som brownie, så vil det være lækkert at toppe med en syrlig mousse som hindbærmousse. Det er selvfølgelig en smagssag, men det erfarer vi bare er bedst, så det ikke bliver en alt for sød kage.
Vi udvider hele tiden vores udvalg af moussekage opskrifter. Vi har ikke de mest avancerede opskrifter, da vi ikke føler, at det er nødvendigt for at få en god moussekage. Det er en kage, hvor der er lidt flere steps end ved en simpel bradepandekage. Så det er også en kage, som tager lidt længere tid at lave. Så vær opmærksom på det, når du går i gang.
Moussekagerne egner sig godt som dessert eller som kage til en fødselsdagsfejring. Det er en nem kage, da den skal gøres klar dagen før, så den kan sætte sig på køl. Inden servering løsnes den fra formen og så kan man evt. pynte med lidt bær, chokolade eller andet pynt på toppen.
Ja, du kan godt fryse en moussekage.
Et par dage før, men vi anbefaler dagen før, så den er så frisk som mulig på dagen. Så holder den sig også længere i den anden ende, hvis du skulle have rester.
Søg i kategorier, titler og opskrifternes råvareindhold
Ingen varer i vognen.