Pommes frites dressing

Pommes frites dressing
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet pommes frites dressing eller pommes frites sauce, som nogle kalder det. Den bedste dip eller dyppelse til pomfritter eller stegte kartofler.

Ingrediensliste

 • 125 g. mayonnaise
 • 0,5 tsk. sød sennep
 • 1 tsk. løgpulver
 • 1 spsk. frisk persille
 • 2 tsk. eddike
 • 1 tsk. sukker
 • salt

Fremgangsmåde

 1. Hak persille fint.
 2. Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt.
Bedøm denne ret

Opskrift på Pommes frites dressing

Nem opskrift på hjemmelavet pommes frites dressing. Det er altså en opgradering af den almindelige mayonnaise eller hvidløgsmayo. Vi elsker den her dip eller dressing til sprøde pommes. Der er en god balance mellem syre og sødme.

Den er lavet på mayonnaise og er tilsat blandt andet sød sennep og løgpulver. Vi bruger ofte løgpulver og hvidløgspulver/hvidløgsgranulat, når vi laver hjemmelavede dips og dressinger. Det opløses meget bedre og giver en helt fantastisk smag, som er anderledes end hvis man bruger almindelig løg eller hvidløg.

LÆS OGSÅ: Chilimayo

Pommes frites dressing

Hjemmelavede pommes frites med dressing

Vi anbefaler at servere denne dip til pommes frites. Skal det bare være ekstra lækkert, så kan du lave dine egne hjemmelavede pommes frites. Det har vi en super nem opskrift på lige her. Du kan også lave en sundere udgave og så servere dippen til hjemmelavede squashfritter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Det er den bedste pomfritsovs jeg nogensinde har smagt.. tak for jeres fantastiske retter og inspiration i en ellers (til tider) lidt triviel hverdag madmæssigt ?

  1. Hej Rikke

   Ej en skøn kommentar! Det er vi glade for at høre. Og tak for de rosende ord, det betyder så meget 🙂

   Knus

 2. Når i skriver mayonnaise, er det så rigtig mayonnaise eller kan man man bruge miracle whip som jeg tit bruger i forskellige dressinger
  Og tusinde tak for de lækreste opskrifter som bliver brugt herhjemme rigtig tit😋😋😋😋
  De bedste hilsner
  Lotte

  1. Hej Lotte,

   Når vi skriver mayonnaise, så bruger vi rigtig mayonnaise. Måske du kan bruge miracle whip i denne opskrift, men du får nok en anderledes konsistens 🙂

   Kh

Skriv en kommentar