Ribbensteg sandwich

ribbensteg sandwich
Opskrift til stk. Opskrift til 2 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet ribbensteg sandwich med sprøde svær, rødkål, syltede agurker og en overflod af brun sovs.

Ingrediensliste

  • 4 skiver ribbensteg
  • 2 stk. sandwichbolle
  • 50 g. syltede agurker
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 30 g. syltet rødkål
  • 4 dl. flæskestegssovs

Fremgangsmåde

  1. Rist brød i ovnen til det er lunt.
  2. Skær bollen over og læg ribbensteg på underbollen. Kom derefter rødkål og syltede agurker på. Smør overbollen med mayonnaise og læg den på. Top evt. din ribbenstegssandwich med en god flæskestegssovs.
Bedøm denne ret

Opskrift på ribbensteg sandwich

Her har vi lavet den lækreste ribbensteg sandwich med mayonnaise, ribbensteg med sprød svær, rødkål og syltede agurker. Og så kan man jo lige toppe den af med en omgang brun sovs på toppen ala en bøfsandwich. Så bliver det altså ikke mere lækkert! Og så er det en perfekt måde at udnytte eventuelle rester af en ribbensteg på. Selvfølgelig kan man også sagtens lave en ribbensteg med det formål, at den skal bruges til sådan en omgang her.

Sådan en sandwich her er en snasket og lækker omgang. Men i juletiden skal man heller ikke gå ned på hverken fedt eller brun sovs. Derfor er den selvfølgelig toppet med en rest brun sovs, som lige er prikken over i’et.

LÆS OGSÅ: Bøfsandwich

ribbensteg sandwich

Ribbensteg burger opskrift

Uanset om du kalder det for en sandwich eller burger med ribbensteg, så er det et fedt. I den her opskrift har vi godt nok lavet den som en sandwich med sandwichboller. Du kan dog også sagtens lave den med burgerbolle i stedet. Her kan du med fordel også bage dine egne burgerbolle, hvis det er.

ribbensteg sandwich

Rester af ribbensteg eller flæskesteg

Så hvis du har rester af ribbensteg eller flæskesteg, så kan vi helt klart anbefale at lave sådan en ribbenstegsandwich eller flæskestegsburger. Vi går ikke ind for madspild og vi smider stort set aldrig noget ud, så derfor er den her helt genial, hvis man vil trylle resterne om til noget andet. Ellers kan sådan nogle rester også bruges til biksemad osv.

ribbensteg sandwich

 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar