Tortilla pizza med kartoffel

tortilla pizza med kartoffel
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på den nemmeste tortilla pizza med kartoffel. Vi elsker de her nemme løsninger, når tiden er knap. Hvis du ikke er til denne variant med kartoffel, så kan du også prøve vores variant med rucola og serrano.

Ingrediensliste

 • 4 stk. tortillapandekager
 • 50 g. mascarpone
 • 200 g. kartoffel
 • 1 stk. løg
 • 125 g. frisk mozzarella
 • 1 fed hvidløg
 • salt/peber
 • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Lad bradepanden blive i ovnen, så den kan blive opvarmet også.
 2. Skær kartofler, løg og hvidløg i meget tynde skiver (hvis du har et mandolinjern, så skær gerne kartoflerne derpå).
 3. Læg en tortillapandekage på et stykke bagepapir. Smør mascarpone på tortillapandekagerne. Læg derefter de tynde skiver hvidløg og løg på. Derefter kartoffelskiver.
 4. Smuldr mozzarella over og drys med salt og peber.
 5. Hiv bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen i ca. 5-8 minutter eller indtil der er gyldne kanter og osten er smeltet.
 6. Drys med frisk persille og spis med det samme.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Pizzahjul

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på tortilla pizza med kartoffel

Her får du en hurtig opskrift på nemme tortilla pizza med kartoffel. Vi har lavet denne variant med mascarpone, kartoffel, hvidløg og løg, men du kan kan putte lige præcis det fyld på som du elsker. Vi har blandt andet også lavet en variant med rucola, serrano og parmesan, opskriften finder du lige her.

Tortilla pizza er super nemt at lave, hvis man ikke lige har tiden til at lave en pizza dej. Men faktisk så er tortilla pizza også en lidt lettere måde at lave pizza på. Du kan sagtens lave en lidt sundere version, hvor du skærer ned på osten og topper med eksempelvis finthakket spidskål eller andet salat.

Vi elsker de her løsninger, hvor man kan lave aftensmad eller frokost på ingen tid. Det er bare guld værd i en travl hverdag, hvor man stadigvæk gerne vil have mad, som er mere spændende end en rugbrødsmad.

tortilla pizza med kartoffel

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar