Vaniljeis Vaniljeis Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 3 timer Samlet tid 3 timer og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på den bedste hjemmelavet vaniljeis lavet med ismaskine. Server den lækreste dessert med vaniljeis. Ingrediensliste 6 stk. pasteuriseret æggeblomme 100 g. sukker 2 tsk. vaniljesukker 2 dl. sødmælk 3 dl. piskefløde Fremgangsmåde Bland alle ingredienserne i en lille gryde. Varm den forsigtigt op under omrøring. Rør og varm massen op til 80-85 grader. Det er vigtigt, at du holder godt øje med temperaturen, da det kan skille, hvis det bliver for varmt. Når temperaturen er nået hældes massen over i en beholder. Læg et stykke husholdningsfilm ned ovenpå massen. Stil massen på køl. Kom den afkølede masse i ismaskinen og lad den køre til du har cremet is. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på vaniljeis Lav din helt egen vaniljeis på ismaskine, som er cremet og med masser af fyldig smag fra skøn vanilje. Is med vaniljesmag er nok den mest klassiske isvariant og så smager den skønt alene, men også som tilbehør til andre desserter. Vi elsker blandt andet at servere en brownie, rabarbercrumble eller æblekage med en kugle god is til. Den er lavet på både sødmælk og fløde, hvilket gør, at den får en knap så fed smag, som hvis man kun bruger piskefløde. Man laver herefter en blanding, som man koger op til 90 grader. Herefter køles blandingen ned og man kører den på sin ismaskine. Det er samtidig super nemt at lave sin helt egen lækre vaniljeis. Det kræver få ingredienser, men det kræver til gengæld, at du har en ismaskine til denne opskrift. Hvis du gerne vil lave is uden ismaskine, så kan vi anbefale vores Daim is på 3 ingredienser eller vores hjemmelavet islagkage med Oreo. LÆS OGSÅ: Hjemmelavet tiramisu Hjemmelavet is med vanilje Det her er som sagt en ægte, hjemmelavet bourbon vaniljeis, såfremt du selvfølgelig bruger bourbon vanilje. Bourbonvanilje er dyrere end andet vanilje og det kan også være sværere at få fat på. Du kan dog sagtens bruge helt almindelig vanilje, som du kan købe i de fleste supermarkeder. Med den her opskrift har du en rigtig god baseopskrift på vaniljeis. Til den baseopskrift kan du så tilsætte chokoladestykker, knust Daim, bærkompotter og meget mere. Det er i hvert fald den absolut bedste opskrift på nem vaniljeis. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Jette, Det har vi desværre ikke erfaring med. Er lidt i tvivl om hvordan konsistensen vil være efter nedfrysning 🙂 Kh Svar