Marengslagkage med mascarponecreme og bærkompot

Koldhævede grahamsboller (lette)

img_5479

Nemme morgenboller til morgenbordet med grahamsmel. Dejen laves aftenen inden og sættes i køleskabet natten over.

Opskrift: (10 stk)
5 dl. koldt vand
15 g. gær
1 tsk. salt
1 spsk. honning
2 spsk. olivenolie
2 dl. hvedemel
2,5 dl. grahamsmel
50 g. solsikkekerner

Fremgangsmåde:

  1. Gær opløses i vandet.
  2. Herefter tilsættes honning, salt og olivenolie.
  3. Solsikkekerner tilsættes og herefter tilsættes begge typer mel.
  4. Dejen skal være våd, men ikke flydende. (Tip: Hvis en grydeske kan stå oprejst i dejen uden at falde ned, så er dejen fin)
  5. Sættes til hævning i køleskabet natten over.
  6. Morgenen efter sættes dejen på en bageplade beklædt med bagepapir med to skeer.
  7. Bages ved 200 grader varmluft i 18-20 min.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marengslagkage med mascarponecreme og bærkompot