Koldhævede grahamsboller (lette)

Spinatroulade med tun

img_5568

En nem forret eller frokost. Spinatroulade med tun er og bliver en af vores favoritter og det er oveni købet sundt 😉

Opskrift (1 stor roulade på størrelse med en bradepande):
Spinatroulade:
400 g. optøet spinat (drænet vægt)
4 stk. æg
salt/peber

Tunfyld:
3 ds. drænet tun
5 spsk. creme fraiche
1 stk. rødløg
1 håndfuld hakket frisk persille
evt. 1 styk hakket chili
citronsaft
salt/peber

Fremgangsmåde:

  1. Spinatrouladen laves. I to skåle deles de 4 æg i hvider og blommer. I skålen med blommer blandes den drænede spinat i. Herefter krydres med salt og peber.
  2. Æggehviderne piskes stive og vendes i blandingen med spinat og æggeblommer.
  3. En bageplade gøres klar med bagepapir. Herefter smøres bagepapiret med lidt olie eller smør. Det gør, at det er lettere at rulle rouladen til sidst.
  4. Blandingen fordeles på hele bradepanden, så du har en firkant.
  5. Herefter bages den ved 200 grader varmluft i 15 min.
  6. Når bunden er bagt, så sættes den til afkøling.
  7. Imens røres tun sammen. Drænet tun blandes med cremefraiche, hakket rødløg og finthakket chili. Herefter hakkes persillen fint og blandes i.
  8. Smages til sidst til med citronsaft samt salt og peber.
  9. Blandingen smøres ud på bunden, hvorefter denne rulles forsigtigt op som en roulade. Brug evt. bagepapiret til at “trække” rouladen sammen. På den måde undgår du, at den går i stykker.
  10. Nu er din spinatroulade klar. Sæt den på køl 2-3 timer, da det giver den tid til at sætte sig.
  11. Skær den ud i skiver og server.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede grahamsboller (lette)