Kanelstjerne

Mexicansk inspireret pirogger

201704191120014756_sbig

Opskrift (10 stk):

Pirogger:
25 g gær
2 dl mælk
1 dl skyr, cremefraiche, ymer eller græsk yoghurt
1 spsk akaciehonning (Jakobsens)
1 spsk olivenolie
1 tsk salt
200 g durummel (eksempelvis fra Finax)
250 g hvid hvedemel (eksempelvis fra Finax)
1 stk æg til pensling

 

Fyld:

1 spsk olie
1 stk løg
2 fed hvidløg
300 g hakket oksekød
150 g brune kidneybønner
3 stk gulerødder
3 stk jordskokker
1 stk rød peberfrugt
1/2 tsk paprika
1/2 tsk karry
1/2 tsk spidskommen
1 tsk chilisauce
1/2 tsk salt og peber
1 ds tomatpure

   

1 kommentar

  • Sanne

    Hvordan er fremgangsmåden på disse pirogger? De ser virkelig gode ud og ønsker at prøve at lave dem 😁
    Tak for super inspiration i køkkenet

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelstjerne