Proteinpølsehorn og almindelige pølsehorn

Choko-roulade

image1

Opskrift:

4-5 æg (afhængig af størrelse)
3 dl sukker
1/2 dl kartoffelmel
1,5 tsk bagepulver
5 store spsk kakaopulver
1,5 dl hvedemel

Fyld:

1 brev kagecreme
5 dl mælk
2,5 dl fløde til pynt
3 bananer
100 g chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Pisk æg og sukker stivt.
  3. Sigt hvedemel, kartoffelmel, bagepulver og kakaopulver i, og vend forsigtigt.
  4. Smør dejen ud på et bagepapir på en bradepande, og bag den ved 175 grader i 10 minutter.
  5. Pisk creme (se anvisning på pakken), tilsæt evt. lidt romessens.
  6. Hak chokoladen groft.
  7. Pisk fløden.
  8. Skær bananen i lange strimler.
  9. Bland lidt af den piskede fløde i kagecremen.
  10. Læg nu et stykke bagepapir på bordet, og drys det med lidt sukker.
  11. Tag bunden ud af ovnen, og løft den over på bagepapiret med sukker (toppen nedad).
  12. Læg et fugtigt viskestykke over i 2 minutter, så bagepapiret er lettere at fjerne.
  13. Når bagepapiret er fjernet, damper bunden hurtigt af, og der smøres med kagecreme, hvorefter bananer og chokoladen drysses på. Gem evt. lidt hakket chokolade til pynt.
  14. Derefter rulles rouladen, og vippes over på et fad. Enderne skæres til.
  15. Sættes på køl inden servering.

image1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinpølsehorn og almindelige pølsehorn