Glutenfri lasagne med søde kartofler

Wok med kyllingekødboller

22281369_10213821755319724_294968015_o

En lækker og nem hverdagsret, som ikke kræver meget tilberedning eller mange ingredienser. En rigtig su-venlig ret og hvem kan ikke lide det 😉

Opskrift: (2-3 personer)
400 g. hakket kylling eller svinekød
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 tsk. tørret chili
salt/peber

1 stk. løg
1 rød peber
1 håndfuld frosne grønne bønner
4 tsk. taandorikrydderi (kan købes i Tiger eller Normal til 10 kr)
1 ds. kokosmælk

Fremgangsmåde:
1. Sæt vand over til dine ris og start med at lave farsen til dine kødboller. Hak løg fint og pres hvidløg. Rør det hele godt sammen og form små kødboller på størrelse med en golfbold.
2. På en pande steges dine kødboller i lidt olie. Når kødbollerne er næsten færdigstegte, så tilsætter du løg og peber skåret i tern eller både.
3. Svits det hele godt sammen. Tilsæt taandori-krydderi og herefter kokosmælk. Lad det hele simre i 10 min.
4. Kog dine ris efter anvisning på pakken.
5. Lige inden servering så blander du en håndfuld frosne grønne bønner i din wok.
6. Server det hele med ris og evt. naanbrød. Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri lasagne med søde kartofler