Blinis med lakserilette

Opskrift (15 stk):
Blinis:
100 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 æg
½ dl. mælk
(blend evt. 100 g. drænet frossent spinat i dejen for at få dem grønne)
smør til stegning
Lakserilette:
2 filetter varmrøget laks
1/2 bundt dild
1/2 bundt persille
1 lille rødløg
2 spsk. creme fraiche
salt og peber
1/2 tsk. citronsaft
Fremgangsmåde:
1. Bland mel, bagepulver og salt.
2. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske.
3. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
4. Hak nu dild, persille og rødløg.
5. Smuldér laksefiletterne i en skål og tilsæt creme fraiche, salt, peber og citronsaft.
6. Rør nu det hakkede dild, persille og løg i laksen.
8. Anret blinisserne med lakseriletten og pynt evt. med dild, persille og/eller lime.
Ingen kommentarer endnu