Vaniljekage med hindbærmousse

Blinis med lakserilette

image2

Opskrift (15 stk):

Blinis:
100 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 æg
½ dl. mælk
smør til stegning

Lakserilette:
2 filetter varmrøget laks
1/2 bundt dild
1/2 bundt persille
1 lille rødløg
2 spsk. creme fraiche
salt og peber
1/2 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde:
1. Bland mel, bagepulver og salt.
2. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske.
3. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
4. Hak nu dild, persille og rødløg.
5. Smuldér laksefiletterne i en skål og tilsæt creme fraiche, salt, peber og citronsaft.
6. Rør nu det hakkede dild, persille og løg i laksen.
8. Anret blinisserne med lakseriletten og pynt evt. med dild, persille og/eller lime.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljekage med hindbærmousse