Lækre hverdagsopskrifter

5 desserter med rabarber

Åhh rabarbersæsonen er her endelig og det giver rig mulighed for at lave en masse lækre kager og desserter med rabarber. Der er så mange muligheder, så derfor har vi samlet 5 nemme og lækre desserter med rabarber.

5 desserter med rabarber

5 nemme desserter med rabarber

Dette er nogle af de nemmeste opskrifter med rabarber. Der er både en lækker rabarbercrumble, bedstefars skæg, panna cotta og en simpel, men virkelig god trifli. Så hvis din have bugner med rabarber, så er der i hvert fald nogle opskrifter at gå i gang med her.

Chokoladekage med rabarberskum

Chokoladekage med rabarberskum

En simpel og lækker chokoladekage med den lækreste rabarberskum. Kombinationen af den søde kage og det letsyrlige skum er den helt perfekte kombination. Find opskriften lige her.

panna cotta med rabarberPanna cotta med rabarber

Panna cotta med rabarber er en lækker og nem sommerdessert. Har du prøvet panna cotta før? Det er så nemt, da det egentlig blot er lavet på fløde, sukker og vanilje. Find opskriften her.

rabarbertrifli

Rabarbertrifli

Lav den lækreste rabarberkompot og brug den i hjemmelavet trifli med makroner, creme og fløde. En simpel og virkelig god sommerdessert. Find opskriften her. 

Rabarberdessert

Rabarbercrumble

Friske rabarber med et låg af den lækreste smuldredej med marcipan. Så får du altså en nem og viirkelig god dessert. Server med creme fraiche eller is. Find opskriften her.

Bedstefars skæg med rabarberkompot

Den klassiske bedstefars skæg, her med et twist af hjemmelavet rabarberkompot. Syrligheden fra rabarberne er virkelig perfekt til den søde kage og den søde marengs. Find opskriften lige her. 

Følg endelig med på vores andre sociale kanaler. Du finder hver dag en masse inspiration på mad på vores Instagram, som du finder herog vores Facebookside. . Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag