Lækre hverdagsopskrifter

5 nemme og lækre påskekager

Her får du opskrifterne på 4 nemme og lækre påskekager. Der er lidt af hvert, men der er ingen tvivl om, at citron og hvid chokolade bare hører til i en påskekage. Vi har dog også lavet et alternativ, hvis nu man ikke er med på den dille.

4 nemme og lækre påskekager

Påskekager

Det er de nemmeste og lækreste påskekager, som har en fin gul farve. Vi har endnu ikke besluttet hvilken påskekage der skal bages i år. Selvom der nok ikke bliver nogen påskefrokost pga. corona, men derfor skal der stadig bages.

Chokoladekage med passionsfrugt

Chokoladekage med passionsfrugtskum

En intens, lækker og svampet chokoladekage toppet med passionsfrugtflødeskum. En letsyrlig creme, som virkelig passer perfekt til den tunge chokoladekage. Find opskriften her.

Nem opskrift på citronkage med creme

Citronkage med creme 

Den lækreste citronkage med creme af mascarpone, citron og fløde. Det er en mild kage, som virkelig er essensen af en rigtig påskekage. Find opskriften her. 

Opskrift på cheesecake med citrongele

Cheesecake med citron

En simpel, nem og lækker cheesecake med citrongele. Sprød kiksebund, mild vaniljefyld og en letsyrlig citrongele. Den perfekte kombination. Find opskriften her.

Citronroulade med mascarponecreme

Citronroulade

Hvis du har brug for en virkelig let kage, som ikke kræver mange kræfter, så er det denne du skal bage! En simpel citronroulade med creme toppet med flødeskum. Find opskriften her. 

Mazarinkage med hvid chokolade

Vi kommer heller ikke udenom mazarinkagen, når det gælder påskekager. Den her er toppet med hvid chokolade og små påskeæg. Find opskriften her. 

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag