Chili dogs (hotdogs med chili con carne)

Antal personer: 4-6

Print opskriften

Fremgangsmåde

Hotdogbrød:
1. Smør smeltes i en gryde. Herefter tilsættes kærnemælk og blandingen tages af varmen.
2. Blandingen skal være lillefingervarmt. Tilsæt nu gær og rør det ud i blandingen.
3. Tilsæt et sammenpisket æg, salt og sukker.
4. Tilsæt til sidst hvedemel og ælt dejen godt sammen.
5. Del din dej i 10-12 lige store stykker. Form klumperne til aflange hotdogbrød.
6. Placer dine brød på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem hæve i 1-2 time.
7. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Pensl dine brød med sammenpisket æg, kaffe eller mælk og drys evt. med sesamfrø. Bag dine brød i 14-16 min.
8. Lad dem afkøle på en bagerist.

Syltede rødløg: 
1. Bring eddike i kog sammen med sukker i en lille gryde.
2. Skræl dine rødløg og skær det i evt. skiver eller både.
3. Når eddike-sukker blandingen koger, så slukker du for varmen og tilsætter dine rødløg til blandingen.
4. Lad det stå og trække i blandingen, indtil løgene bliver bløde.
5. Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet. Kan holde sig et par uger.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort