Drømmekage

Antal: 1 stk. (springform Ø22 cm)

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en hvid masse.
2. Smelt smør og tilsæt mælk i smørret, når det er smeltet.
3. Bland bagepulver og hvedemel i en skål.
4. Vend forsigtigt skiftevis smørblandingen og melblandingen i (melblandingen skal helst sigtes i med en si for at undgå melklumper).
5. Smør en springform med lidt smør og hæld dejen i.
6. Bag kagen i en forvarmet ovn på 180 grader i cirka 25 minutter.
7. Opvarm en gryde ved svag varme og tilsæt smør, mælk, kokos og brun farin. Lad blandingen simre kort, og sluk så for varmen.
8. Når kagen er færdig (du kan tjekke ved at stikke en tandstikke i) stilles den til afkøling i 10 minutter på køkkenbordet.
9. Herefter smøres fyldet på toppen, og kagen stilles ind i den slukkede, men varme ovn, i 5 minutter igen.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort