Frikadeller med frisk persille serveret med knuste kartofler

Antal portioner: 2-4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog kartofler i letsaltet vand.
2. Når de er kogt, så drænes de for vand. Placer kartoflerne på en bradepande og pres let kartoflerne flade. De må ikke gå helt i stykker.
3. Pensl dem med olie og drys med timian, salt og peber.
4. Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 20-25 min.
5. Rør din frikadellefars sammen ved at blande alle ingredienserne. Hvis farsen virker for tør, tilsæt da lidt ekstra mælk. Virker den omvendt for våd, tilsæt da lidt ekstra havregryn.
6. Steg dem i smør eller olie på en pande med mellemhøj varme.
7. Server dine frikadeller med de knuste kartofler. Server evt. en sauce eller purløgsdressing til.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort