Grøntsagstærte

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Først laves tærtedejen, hvor mel og salt blandes i en skål. Herefter tilsættes koldt smør i klatter og vand. Det æltes til en dejklump og sættes på frys.
2. Hvidløg og chili hakkes i små tern. Broccoli, tomater, soltørrede tomater og peberfrugt skæres i strimler.
4. Ovnen tændes på 200 grader varmluft.
5. Dejen tages ud af fryseren (den skal ikke være frossen, men bare kold), og rulles ud i en cirkel. Dejen lægges i en smurt tærteform og bages ved 200 grader i 12 minutter.
6. Når bunden er bagt fyldes tærten med grøntsagerne samt salt og peber.
7. Æg og madlavningsfløde piskes sammen og hældes over tærten.
8. Tærten bages yderligere i ovnen i cirka 25 minutter ved 200 grader.
9. Inden servering toppes tærten med frisk persille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort