Luftige pitabrød

Antal: 10 stk.

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Vand, græsk yoghurt og gær røres sammen.
2. Salt og olivenolie tilsættes.
3. Mel tilsættes lidt over lidt, og dejen æltes godt.  Den må ikke få for meget mel, men den skal kunne slippe skålen.
4. Lad dejen hæve i 1,5 time.
5. Form 10 bolller og rul dem flade (brug evt. lidt durummel til at rulle med).
6. Bages i ovnen ved 230 grader varmluft i 7-10 minutter.

{{ count }} kommentarer

  • Hej Bente

    Det kan du godt :) De bliver dog måske knap så luftige og lidt mere grove :)

    Mummum
  • Hej
    Pitabrød, istenfor alm. kan jeg bare bruge grahammel eller andet..?

    Bente

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort