Pasta ala sweet chili chicken

Antal: 2 personer

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Rens og skær forårsløg i stykker på ca. 3 cm. Skær peberfrugt i strimler eller grove tern. 
2. Skær kylling i tern eller strimler. 
3. Kog pasta efter posens anvisning. 
4. Imens pastaen koger laves saucen. På en pande eller i en dyb wok varmes ca. 2 spsk. olie op. Tilsæt herefter løg og hvidløg og lad det sautere et par min. 
3. Tilsæt herefter kylling, forårsløg og rød peberfrugt. Lad det hele sautere, indtil kyllingen er gennemstegt. 
4. Tilsæt sweet chilisauce, saft fra 1 appelsin og kyllingebouillion. 
5. Lad det hele koge op 4-5 min. 
6. Tilsæt drænet pasta. Smag til med salt og peber. 
7. Server evt. med frisk persille. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort