Skinkestang - butterdejsstang med skinke

Antal personer: 6-8 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skræl løg og skær i små tern. Tag også butterdejspladerne ud af fryseren, så de kan tø op. 
2. Skyl champignon og skær i skiver. 
3. Lidt olie varmes op på en pande. Herefter tilsættes løg og champignon. Lad det stege 4-5 min. Tag det af varmen og hæld det over i en si, så evt. væske kan dryppe af. Lad det køle af. 
4. Hak purløg fint og skær rød peber i små tern. Bland herefter flødeost, skinketern, purløg og peberfrugt sammen i en skål. Tilsæt også de afkølede champignoner og løg. Rør det hele godt sammen. 
5. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
6. På et stykke bagepapir placeres de 6 butterdejsplader (se billederne længere nede i indlægget). Lad pladerne overlappe hinanden og brug fingrene til at trykke pladerne sammen. 
7. Fordel fyldet på midten af butterdejspladerne. 
8. Brug en pizzaskærer eller en alm. kniv til at skære "strimler" i butterdejen. 
9. Fold strimlerne ind over hinanden skiftevis fra side til side. 
10. Fold enderne ind under dejen. 
11. Pensel med et sammenpisket æg og drys evt. med sesamfrø. 
12. Bag skinkestangen på anden nederste rille af ovnen i ca. 40-45 min. Den skal være gyldenbrun på toppen. 
13. Tag den ud af ovnen og lad den køle en smule af. 

Skinkestang - butterdejsstang med skinkeSkinkestang - butterdejsstang med skinke

Skinkestang - butterdejsstang med skinke

Skinkestang - butterdejsstang med skinke

Skinkestang - butterdejsstang med skinke

Skinkestang - butterdejsstang med skinke

Skinkestang - butterdejsstang med skinke

 

{{ count }} kommentar

  • Bruger rigtig meget jeres opskrifter – flot piger!

    Hanna hansen

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort