Squashgetti med kødsauce

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak gulerødder, løg og rød peber i små tern.
2. Placer en gryde på komfuret og put lidt olie deri. Tilsæt dine finthakkede grøntsager. Lad dem svitse, indtil de bliver møre. Herefter tilsættes hakket oksekød. Tilsæt basilikum, oregano, salt og peber.
3. Tilsæt hakkede tomater og fyld dåsen op med vand og hæld også denne i. Tilsæt også 1 stk. oksebouillionterning. Lad hele kødsaucen simre ved lav varme. Jo længere den får lov at simre, jo bedre bliver den.
4. Lav squash-spaghetti ud af dine squash. Følg vejledningen til maskinen.
5. Bland squash-getti sammen med kødsaucen eller kog dem i 1-2 min. og server kødsauce og squashgetti hver for sig. Jeg kan bedst lide at blande det sammen, så suger squashgettien nemlig smagen fra kødsaucen.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort