Sundere bounty slices

Antal: 10-12 stk. 
Opbevares på køl i 6-7 dage. 
Form: 26 x 11 cm 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at lave 1. lag. Blend først havregryn, så du får havremel. Bland det herefter med mandelmel, kokosolie, honning og mælk.
2. Beklæd din form med husholdsningsfilm (hjælper, når du skal have kagen op)
3. Pres bunden godt ned i formen.
4. Lav andet lag. Bland alle ingredienserne godt sammen, så du får en ensartet masse. Pres den ned ovenpå 1. lag.
5. Smelt kokosolie i en lille gryde. Hak chokoladen. Når kokosolien er smeltet, så tilsættes chokolade og gryden tages af varmen. Lad det smelte sammen til en ensartet masse.
6. Fordel chokoladen som det sidste lag. Sæt din kage på køl i minimum 3-4 timer eller sæt den 1 time i fryseren, så chokoladen kan sætte sig.
7. Slå din kage ud af formen. Fjern husholdsningsfilmen og skær den ud i den ønskede størrelse.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort