Hjemmelavede hotdogs Hjemmelavede hotdogs Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 2 timerTilberedningstid 15 minutterSamlet tid 2 timer og 15 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem opskrift på hjemmelavede hotdogs med syltede rødløg, hjemmelavede ristede løg og chilimayo. Det er nem aftensmad, som kan imponere de fleste.IngredienslisteHotdogbrød 2,5 dl. mælk 30 g. gær 1 dl. raps- eller solsikkeolie 3 spsk. creme fraiche 0,5 tsk. salt 1 spsk. sukker 700 g. hvedemelTilbehør 10 stk. pølser 1 stk. løg 100 g. ristede løg 80 g. syltede rødløg 80 g. syltede agurker 100 g. remoulade 100 g. ketchup 100 g. dijonsennepLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeHotdogbrødMælk lunes.Mælk hældes over i en skål og herefter tilsættes gær.Olie, salt, creme fraiche og sukker tilsættes.Mel tilsættes lidt efter lidt imens der æltes. Æltes til du har en glat og smidig dej. Kan godt være, at du skal tilsætte lidt mere mel.Sæt dejen til hævning et lunt sted overdækket med et stykke husholdningsfilm i ca. 1 time.Slå herefter dejen ned.Dejen deles i boller á 80 g. stykket. Tril dem til lange pølser.Placeres tæt på en bageplade beklædt med bagepapir, hvorefter de efterhæver ca. 20 minutter.Varm ovnen op til 200 grader varmluft.Brødene pensles forsigtigt med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø. Bages ved 200 grader i cirka 10-15 min.Afkøles på en bagerist.SamlingSteg pølserne i lidt olie på panden eller grill dem.Hak løg i fine tern.Anret alt tilbehøret i små skåle, så man selv kan samle sin hotdog.Server det hele sammen.Lås skærmOpskrift på hjemmelavede hotdogsHer får du vores bud på de bedste hjemmelavede hotdogs. Det involverer selvfølgelig hjemmelavede hotdogbrød, ristede løg og syltede rødløg. Du kan rulle længere ned af siden og finde opskrifterne på det hele.Hotdog er skøn hverdagsmad, men det kan også sagtens spises som aftensmad, når man får gæster. Det handler blot om at gøre tilbehøret til hotdogs mere spændende. Det kan nemlig sagtens gøres lidt mere festligt. Vi vil også slå et slag for at købe nogle gode pølser, da det gør en kæmpe forskel. Vi er selv glade for dem fra Aalbæk.LÆS OGSÅ: Cheeseburger Byg-selv hotdogsBag en god hjemmmelavet hotdog skal der selvføgelig hjemmelavede hotdogsbrød til. Det finder du vores bedste opskrift på lige her. Et tip er at lave en stor portion og så fryse halvdelen ned. Så kan du nemt tage hjemmelavede hotdogbrød op til en anden dag. Og du er fri for at skulle bage igen. Med de hjemmebagte hotdogsbrød, så kan man hurtigt lave en byg-selv hotdogbar. Det er noget, som vi selv ofte gør til hverdag, da det er noget som både store og små elsker at spise.LÆS MERE: Hjemmelavede hotdogbrød Hotdogs tilbehørDet fantastiske ved hotdogs er at man kan variere tilbehøret præcis, som man har lyst. Man kan køre den klassiske med sennep, ketchup, ristede løg og syltede agurker. Eller man kan tage changen og eksperimentere en smule. Vi elsker hjemmelavede ristede løg, syltede rødløg og en god chilimayo på vores hotdogs. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.