Tilmeld nyhedsbrev

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Opskrift til 8 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre kanelsnurrer med masser af kanel. Ligesom kanelsneglene, så er det en lækker kage, som kan spises både som morgenkage og eftermiddagskage. Spis dem, imens de stadig er lidt lune, så er de helt fantastiske.

Ingrediensliste

  • 25 g. gær
  • 100 g. creme fraiche
  • 50 g. smør
  • 3 spsk. sukker
  • 1 æg
  • 300 g. hvedemel

Remonce

  • 70 g. brun farin
  • 4 tsk. kanel
  • 50 g. smør

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og nedkøl det ved at tilsætte creme fraiche. Opløs gæren heri.
  2. Tilsæt sukker og æg og rør rundt. Lidt af gangen tilsættes mel, og dejen æltes til den er smidig.
  3. Lad dejen hæve 20 minutter et lunt sted.
  4. Rul nu dejen ud i en aflang cirkel. Jeg lavede den cirka 45×17 cm.
  5. Bland farin, kanel og smør i en skål, og smør det på halvdelen af dejen (den nederste halvdel). Fold nu den anden halvdel dej over.
  6. Brug et pizzahjul til at skære strimler. Fold nu snurrer ved at kludre og dreje strimlerne godt.
  7.  Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 1 time.
  8. Pensel dem med æg og drys evt. med perlesukker. Bag dem i ovnen i cirka 12 minutter ved 200 grader varmluft.

Bedøm denne ret

Opskrift på nemme kanelsnurrer, som er det lækreste bagværk med kanel. De fleste har nok prøvet at bage kanelsnegle før, men hvis du har lyst og mod på at prøve en anden variation, så er disse lige noget for dig.

De ser så fine ud og nemmere at lave end almindelige kanelsnegle. Det bedste ved disse er, at desto mere uperfekte de bliver, desto bedre smager det. Så tag endelig de små med i køkkenet og få hjælp fra dem.

Vi elsker at få kanelsnurrer til eftermiddagskaffen eller på et stort brunchbord. Det er en alsidig kage, som er god til det meste. Nyd den imens den stadig er lidt lun, så er den bedst.

De bliver ikke dårligere af at komme på frost

Vi plejer vi at fryse nogle af dem ned og så tage op efter behov. Så kan de hurtigt lunes på brødristeren eller med en lille tur i ovnen.

LÆS OGSÅ: Kanelsnegle med mandelkaramel bund

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar