Her finder du alle vores opskrifter på mad. Nemme opskrifter på hverdagsmad, hvor alle kan være med. Du finder opskrifter på mad med kylling, oksekød, masser af grønt og også nogle uden kød.

Mad opskrifter

Gå på opdagelse i vores univers af madopskrifter, inspiration, tips og tricks og meget mere. Hvad skal vi spise til aften? Det kan du finde masser af opskrifter og ideer til lige her. Det er nem mad, hvor alle kan være med. Opskrifterne er lavet med almindelige ingredienser, som kan købes i et almindeligt supermarked. Det er nemme madopskrifter, hvor du også kan tage børnene med i køkkenet.

Mad er så vigtig en del af vores hverdag. Vi skal have mad hver eneste dag, så vores mission er at gøre det så lækkert som muligt, men også så let som muligt. Vi ved nemlig, at med en travl hverdag, så er det ikke altid realistisk at stå i køkkenet flere timer for at lave aftensmad. Vi elsker selv de nemme og lækre retter, som kræver minimal forberedelse, men som samtidig smager dejligt. Det behøves slet ikke at være kompliceret at lave dejlig, nem og billig mad.

Mad der mætter

Vi har masser af opskrifter på mad der mætter godt. Mad som holder dig mæt længe og som giver dig god energi til dagen. Der er madopskrifter med ris, pasta, kartofler og mad med kød, uden kød og med masser af grønt. Der er uden tvivl mad for enhver smag, så hvad enten du er vegetar, gerne vil spise sundere eller skære ned for mælkeprodukterne. Så er der opskrifter til dig.

Typer mad der gerne/ikke må nedfryses

Du finder også masser af opskrifter på typer af mad, der gerne/ikke må nedfryses. Vi giver vores bedste tips og tricks til hvordan du fryser mad ned, så du kan lave frysevenlige retter. Vi giver også vores råd om, hvad for noget mad, som du ikke kan nedfryse. Vil man gøre hverdagen endnu nemmere, så kan man lave store portioner af mad, som kan nedfryses. Så er det nemt at tage op og varme. På den måde sparer man penge på madbudgettet og tid i hverdagen. Efter vi har fået børn, så er sådan nogle retter guld værd, da vi gerne vil have hjemmelavet mad, men ikke altid har tiden til det.

Mad med fibre i

Er du på udkig efter mad med fibre i, så finder du også et stort udvalg her. Mad med masser af grønt og fibre, som holder dig mæt længe. Vi forsøger altid at få godt med fibre, så vi ikke er sultne en time efter vi har spist. Kostfibre nedbrydes langsomt, så det er altid godt at inddrage lidt i alle måltiderne. På den måde holder man blodsukkeret stabilt over hele dagen og man undgår at længes efter sukker eller pludselig at blive meget sulten.

Mad når man er syg

Når man er syg, så er det ikke altid mad, som man har lyst til. Vi har forsøgt at samle madopskrifter, som man også har lyst til, når man er syg. Eller som er gode, når man er syg. Vi spiser ofte suppe eller lette retter, når vi er syge, da appetitten ikke altid er så stor. Men det er dog så vigtigt, at man alligevel forsøger at få noget i maven. Vi får det i hvert fald altid en smule bedre, når vi får lidt i maven. Så måske du kan blive inspirereret af opskrifter på mad til når man er syg.

Hvad skal jeg spise af mad?

Vi har et stort udvalg af nemme hverdagsretter. Prøv en klassisk omgang spaghetti bolognese, en lækker pastaret eller måske en sund kyllingeburger.

Hvad skal vi spise hurtigt?

One pot retter, supper, sandwich, salater er nogle af de retter, som er hurtige at lave.