Lækre hverdagsopskrifter

Populære opskrifter i januar

 

populære opskrifter i januar

Januar er ovre og vi har dermed samlet de 4 mest populære opskrifter. Der var ingen tvivl om, at I elskede de sundere alternativer. Måske det hænger sammen med nytårsfortsætter – hvem ved! Men der var ingen tvivl om, at der stadig var plads til fastelavnsboller.

Populære opskrifter i januar

Fastelavnsboller med creme – Den bedste opskrift

Fastelavnsboller med creme 

På førstepladsen har vi vores gammeldags fastelavnsboller. De er super lækre, luftige og helt perfekte med hjemmelavet creme i. Du finder opskriften lige her.

proteinboller

Proteinboller

På en solid 2. plads har vi vores proteinboller. Det er nok den opskrift, som vi har modtaget flest billeder på i løbet af den sidste måned. I er så mange, som har bagt dem og det er så fedt at se! De er super sunde, mættende og fyldt med protein. Du finder opskriften her.

sundere mælkesnitter

Sundere mælkesnitter

En sund og lækker snack finder vi på 3. pladsen. De er sødet med dadler, er lavet med fuldkornsmel og smager helt igennem fantastisk! Selvfølgelig smager de ikke som den ægte udgave, men det er et virkelig godt alternativ, hvis man vil skære ned på det hvide sukker. Du finder opskriften her.

karamelsnitter

Sundere karamelsnitter

På sidste pladsen har vi endnu et sundere alternativ. Vores sunde karamelsnitter ala Twix, som også er en lækker og sundere snack til når lækkersulten melder sig. Selve karamellen er lavet på dadler (hvilket slet ikke kan smages) og de smager så godt! Du finder opskriften her.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

Kommentarer

  1. Opskrifter på kammuslinger som middagsret ??
    På forhånd tak💪🏼
    Får jeres madplan hver uge ..! Super lækkert

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag