Snickers islagkage

Snickers islagkage
Opskrift til personer Opskrift til 8 personer

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

4 timer

Samlet tid

5 timer

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet Snickers islagkage med nøddebund, chokoladeis, peanutbutter, peanuts og selvfølgelig Snickers.

Ingrediensliste

 • Peanutbund

 • 3 stk. æggehvide
 • 130 g. flormelis
 • 150 g. saltede peanuts
 • Is

 • 4 stk. æggeblomme
 • 75 g. flormelis
 • 2 tsk. vaniljesukker
 • 4 dl. piskefløde
 • Topping

 • 100 g. mørk chokolade
 • 40 g. peanutbutter
 • 30 g. saltede peanuts
 • 50 g. snickers

Fremgangsmåde

Peanutbund

 1. Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
 2. Pisk æggehvider helt stive med flormelis. De skal være pisket så meget, at du kan vende skålen på hovedet uden, at det ryger ud.
 3. Hak peanuts fint. Vi plejer at give dem en hurtig tur i en foodprocessor eller minihakker, så de bliver helt finthakket.
 4. Vend nødderne i din æggehvidemasse.
 5. Find en springform frem. Vi brugte en med diameter på 21 cm. For bunden med bagepapir og smør siderne med lidt smør eller margarine.
 6. Fordel dejen i formen.
 7. Bag bunden på anden nederste rille i ovnen i ca. 30-40 min. Den skal være krakeleret på toppen.
 8. Tag din bund ud og lad den køle af.

Vaniljeis

 1. Pisk æggeblommer, vaniljesukker og flormelis i ca. 5-6 minutter. Jo mere luft man får pisket ind i det, jo bedre en is får du. Massen skal skifte farve og nærmest være “hvidt” (hvis dine blommer er meget gule, så vil du aldrig kunne piske det helt hvidt).
 2. Pisk fløde til en let skum, så den danner bløde toppe.
 3. Vend nu æggeblommemassen sammen med fløden.
 4. Inden du fordeler isen oven på din peanutbund, så kan du med fordel lige presse bunden helt ned med fingrene eller en ske.
 5. Fordel herefter isen oven på peanutbunden i springformen.

Topping

 1. Smelt chokolade over vandbad.
 2. Brug en ske til at fordele den smeltede chokolade på isen.
 3. Fordel herefter peanutbutter i små klatter og drys til sidst med peanuts.
 4. Sæt islagkagen i fryseren i minimum 4 timer, men gerne 10-12 timer.
 5. Inden servering pyntes den med hakkede snickers.
Bedøm denne ret

Opskrift på Snickers islagkage

Her giver vi dig opskriften på en helt fantastisk Snickers islagkage med vaniljeis, peanutbund, peanutbutter og selvfølgelig en masse chokolade. Vi elsker islagkager! Det er simpelthen så nemt at lave og så er det bare en nem dessert, hvis man skal have gæster. Den skal nemlig laves på forhånd og så skal den blot tages ud 10-15 minutter inden den skal serveres. Det bliver derfor ikke nemmere end sådan en hjemmelavet islagkage.

Vi er også ved at have rigtig mange forskellige varianter af islagkager. Du kan selv prøve at gå på opdagelse i vores mange opskrifter, hvor der uden tvivl er noget for enhver smag. Du finder alle opskrifterne lige her.

LÆS OGSÅ: Brownie

Snickers islagkage

Chokoladeislagkage med peanuts og peanutbutter

Vi laver vores chokoladeislagkage uden ismaskine. Det er nemt og kræver ikke den store tilberedelsestid. Og det er faktisk heller ikke svært at lave en god hjemmelavet is uden ismaskine. Mange frygter, at den bliver for hård og krystalliserer, men hvis du følger den her opskrift til punkt og prikke, så lover vi, at du får en rigtig god islagkage.

Den er som sagt med vaniljeis med en masse mørk chokolade, nøddebund lavet på peanuts og peanutbutter. Vi har også pyntet den med små stykker af Snickers chokolade – bare lige for at slå fast, at det altså er en Snickers is.

Snickers islagkage

Hvor lang tid før kan jeg lave den?
Den kan holde sig i fryseren i 1-2 måneder. Du kan derfor sagtens lave den i rigtig god tid, men vi anbefaler, at du laver den max 1-2 uger før. Så er den altså bedst. Sørg også for, at islagkagen ikke kommer til at stå op af nogle stærkt lugtende madvarer, da den godt kan tage smag fra det så.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar