Sunde sandwichbrød Sunde sandwichbrød Opskrift til 81624 stk. Opskrift til 8 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Sunde og proteinrige sandwichbrød som er perfekte til madpakken. De kan fryses ned og tages op efter behov. De kan i den grad anbefales, hvis det normale brød skal skiftes ud med noget anderledes og ikke mindst sundere brød. Ingrediensliste 250 g. havregryn 350 g. hytteost 4 stk. æg 1 tsk. salt 1 tsk. bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Alle ingredienserne hældes op i en skål. Herefter bruges en stavblender indtil du har en ensartet dej. Hvis dejen virker for tynd, tilsæt da lidt mere havregryn. Lad dejen trække 5-10 min. En bageplade gøres klar med bagepapir. Brug to skeer, som dyppes i vand, og læg klatter af dejen på bagepladen og form dem til cirka 8 stk. lidt aflange sandwichbrød. Du kan evt. drysse dem med lidt hørfrø, hampefrø eller sesamfrø. Bag dem i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter, indtil de er gyldne. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af, inden du skærer dem over. Hvis de skæres over for tidligt kan de godt virke klæge inden i. Opbevar dem i en tætlukket pose i køleskabet eller på køkkenbordet. De kan også sagtens fryses. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sunde sandwichbrød Her får du en nem opskrift på sunde sandwichbrød med en masse protein. Bollerne er lavet på hytteost, havregryn og æg – helt uden hvedemel og gær. De mætter super godt og egner sig derfor godt i en madpakke. Bollerne er nemme at lave og så kræver de ikke hævning. Perfekte til en travl hverdag, og hvis du gerne vil have en bolle, som mætter godt. Du kan fylde dem med lige det du har lyst til. Vi har fyldt dem med serranoskinke, da det skulle være nemt. Du kan også fylde dem med nystegt kylling, hjemmelavet hønsesalat eller hjemmelavet rejesalat. Det er de skønneste boller, som vi stort set altid har en portion af i fryseren. Så kan man nemt lave en sund og mættende frokost. LÆS OGSÅ: Grove sandwichbrød med kerner Protein sandwichbrød Disse lækre og sunde sandwichbrød er lavet ud fra vores proteinbolleopskrift. Det er vores populære opskrift på proteinboller, som vi i stedet blot har lavet til sandwichbrød. De er så lækre til madpakken og samtidig rigtig nemme at lave. Så hvis du mangler en nem opskrift på brød uden mel og med højt proteinindhold, så er disse helt sikkert lige noget for dig. Vi har toppet med forskellige kerner for ekstra fibre. Det kan dog sagtens udelades, hvis du ikke er så meget til det. Men hvis du er til det, så kan du give den gas med forskellige kerner. Det kunne være hampefrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner eller chiafrø. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Jeg har bagt de sandwich idag med glutenfri havregryn og laktosefri hyggeost og de blev Så gode og svampede, men de hæver ikke, og det tror det skyldes glutenfri gryn men jeg bliver ved med at lave dem med det da jeg ikke tåle det andet???? Svar
Jeg har bagt med almindelige gryn og de hævede heller ikke rigtigt?spiser selv glutenfri (men almindelige havregryn) og den eneste forskel, der er på glutenfri havregryn og almindelige havregryn, er, at de glutenfri gryn er valset på et sted, hvor de kan garantere, at det er et 100% glutenfrit miljø. Selve grynene er de samme/altså samme indhold, så det er næppe derfor? Svar
De er et kæmpe hit herhjemme. Vi elsker at bruge dem til madpakken med noget Bornholmsk sennep, sprød salat, primadonna ost og rød peber ??? MUMS ❤ Svar
Hej Jeg er stor fan af jeres opskrifter, og meget vild med disse sandwich. Har tænkt om man kan udskifte havregryn med Husk frøskaller eller profiber? Venligst Christina Svar
Hej Christina, Dejligt at høre! Vi har desværre ikke prøvet, men tror ikke du kan udskifte det 1:1, da husk suger meget. Men prøv dig frem med en mindre mængde først 🙂 Kh Svar
Hej har du en sund og lækker dressing / smørelse til sandwichbrødet som du kan anbefale. Mvh Benedicte Svar
Hej, Hytteostblandingen fra denne opskrift er super lækker som “dressing”. https://mummum.dk/rosti-sandwich-med-kylling/ Kh Svar
Hej Mille, Du kan se kalorieindhold på alle vores opskrifter som medlem af Mit Mummum eller i vores app 🙂 Kh Svar
Hej Hanne, Det kan du se nederst på siden på hver opskrift, hvis du er medlem af Mit Mummum 🙂 Kh Svar
Hej 🥰 Hvor mange gram kulhydrat er der i bollerne pr.100g ? Har diabetes barn så dejligt at vide . Mvh Pia Svar
Hej Pia, Du kan se kulhydratindhold som medlem af Mit Mummum og i vores app på alle vores opskrifter 🙂 Kh Svar
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Denne opskrift er blevet min ugentlige bage opgave, de smager helt fantastisk og mætter os længe 😀 Vi spiser nærmest ikke rugbrød længere – fordi sådan en sandwich bare er bedre! Tak for en god og nem opskrift 👍🏻👍🏻 Svar
Hej Marianne, Umiddelbart ikke desværre. Men vi skriver det bag øret ift. opskriftsudvikling <3 Kh Svar