Cookies med kokos (glutenfri)

Granola med kokos og mandler

fullsizerender-3

 

Opskrift
140 g. kokosflager
250 g. havregryn (evt. en kombination af 125 g. grovvalsede og 125 g. finvalsede)
50 g. mandelflager
4 spsk. honning
3 spsk. kokosolie
1 tsk. salt

How to

  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft og spred hernæst kokosflagerne ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Rist dem indtil de er gyldenbrune (ca. 5 min). Hold øje med dem.
  2. I en skål blandes havregryn, mandelflager og salt.
  3. I en lille gryde opvarmes honning og kokosolie langsomt. Lad simre i 5 min og fordel blandingen ud over havregrynsblandingen. Bland det godt sammen og fordel blandingen ud på en bageplade med bagepapir.
  4. Sænk temperaturen i ovnen til 150 grader og bag blandingen i ovnen, indtil den er gyldenbrun.
  5. Tag din gyldne granola ud af ovnen og bland den med de ristede kokosflager og stil til afkøling.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med kokos (glutenfri)