mummums bedste proteinpandekager

Nemme falafler

img_2788

Opskrift (ca. 55 stk)
500 g. kikærter (tør vægt)
400 g. løg
4-10 fed hvidløg
4 tsk. salt
2 spsk. spidskommen, stødt
2 spsk. knust koriander
2 bundt frisk persille
evt. 1 spsk. chiliflager
1 dl. vand
Ca. 1 dl. hvedemel

Rapsolie til stegning
Rasp til at vende falaflerne i

How to
1. Læg kikærterne i blød i vand i 12 timer.
2. Løg, hvidløg og persille.
3. Kikærter, løg og hvidløg blendes i en foodprocessor sammen med salt, spidskommen, koriander og chili.
4. (Vand tilsættes hvis farsen kører i tomgang)
5. Den blendede fars blandes med persillen og hvedemel.
6. Falaflerne formes og rulles i rasp.
7. En pande med en masse raspolie opvarmes.
8. Falaflerne steges og lægges derefter på køkkenrulle, så de kan afdryppe.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mummums bedste proteinpandekager