Verdens bedste pizzadej og tomatsauce

Wok med andebryst

img_3101

Opskrift (2 personer)
2 stk. andebryst
1 spsk. spidskommen
4 spsk. karry
1 spsk. paprika
1 ds. kokosmælk
1 håndfuld blomkålsbuketter
1 stk. rødløg
1/2 rød peber
1 håndfuld edamamebønner
1 håndfuld ærter
(Eller de grøntsager, som man nu har)

Tilbehør:
Ris

How to
1. Alle grøntsagerne snittes som ønsket.
2. Andebryst saltes godt. Steges herefter på en meget varm pande med skindet ned mod panden først. Steges 2 min. her og vendes derefter på den anden side, hvor den også steger 2 min. og tages af panden.
3. Grøntsagerne svitses i en pande med lidt olie. Herefter tilsættes karry, spidskommen, paprika og kokosmælk.
4. Det hele simrer i 10 min.
5. Imens placeres det stegte andebryst i et fad, og steges herefter færdigt i ovnen i cirka 8-10 min ved 200 grader varmluft.
6. Imens anden steger færdig i ovnen, får grøntsagerne lov til at simre med kokosmælken.
7. Anden tages ud af ovnen og serveres sammen med grøntsagswokken.
8. Risene koges efter anvisning på pakken.

 

 

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste pizzadej og tomatsauce