Verdens bedste pizzadej og tomatsauce

Wok med andebryst

img_3101

Opskrift (2 personer)
2 stk. andebryst
1 spsk. spidskommen
4 spsk. karry
1 spsk. paprika
1 ds. kokosmælk
1 håndfuld blomkålsbuketter
1 stk. rødløg
1/2 rød peber
1 håndfuld edamamebønner
1 håndfuld ærter
(Eller de grøntsager, som man nu har)

Tilbehør:
Ris

How to
1. Alle grøntsagerne snittes som ønsket.
2. Andebryst saltes godt. Steges herefter på en meget varm pande med skindet ned mod panden først. Steges 2 min. her og vendes derefter på den anden side, hvor den også steger 2 min. og tages af panden.
3. Grøntsagerne svitses i en pande med lidt olie. Herefter tilsættes karry, spidskommen, paprika og kokosmælk.
4. Det hele simrer i 10 min.
5. Imens placeres det stegte andebryst i et fad, og steges herefter færdigt i ovnen i cirka 8-10 min.
6. Imens anden steger færdig i ovnen, får grøntsagerne lov til at simre med kokosmælken.
7. Anden tages ud af ovnen og serveres sammen med grøntsagswokken.
8. Risene koges efter anvisning på pakken.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste pizzadej og tomatsauce