Chunky monkey banankage (glutenfri og sukkerfri)

Chiagrød med hindbærkompot

img_3345Opskrift

2 spsk. chiafrø
2 dl. mandelmælk

Hindbærkompot:
50 g. frosne hindbær
1 spsk. vand
1 spsk. honning
1 tsk. citronsaft

How to

  1. Chaifrø blandes med mandelmælk og sættes på køl natten over.
  2. Hindbærkompot laves ved at blande de 4 ingredienser i en lille gryde. Herefter koges det i 5-10 min. og sættes til afkøling.
   

2 kommentarer

  • Kristine

    Smager det bedre med mandelmælk end alm mælk? Eller hvorfor har I valgt mandelmælk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Vi synes det bliver lige en anelse mere cremet, når man bruger mandelmælk 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chunky monkey banankage (glutenfri og sukkerfri)