Tips til fodboldtur i Manchester

Mexicansk inspireret spinatpandekager

img_5640

img_5641
Opskrift
3 stk. æg
3 dl. vand
100 g. grahamsmel
50 g. hvid hvedemel eller alm. hvedemel
2 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
3 håndfulde friske spinat

Fyld:
500 g. oksekød
1 stk. rødløg
1 stk. chili
3 fed hvidløg
1 ds. tomatpure

Den nemme løsning:
Et brev med tacokrydderi

Den mere komplicerede løsning:
2 tsk. paprika
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. chiliflager
1 tsk. salt

How to
1. Æg piskes med vand. Herefter tilsættes salt og olivenolie.
2. Mel sigtes i og blandes godt.
3. Spinaten hakkes fint og puttes i blandingen. Herefter blendes den med en stavblender.
4. Pandekagerne steges på en pande med lidt olie eller smør ved medium varme.
5. Kødfyldet laves. Rødløg og chili hakkes fint. Hvidløg skrælles og presses i en hvidløgshakker eller hakkes meget fint.
6. På en pande kommes lidt olie på. Herefter svitses løg, chili og hvidløg.
7. Kød tilsættes og steges til det er færdigt.
8. Herefter tilsættes en dåse tomatpure.
9. Vælger du den lette løsning, så tilsættes der et brev med tacokrydderi.
10. Vælger du den komplicerede løsning, så tilsættes de forskellige krydderier og der omrøres.
11. Pandekagerne fyldes med kødfyld og rulles.
12. Man kan evt. drysse lidt ost over og bage dem i ovnen til osten er smeltet.
13. Serveres straks.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til fodboldtur i Manchester