Mexicansk inspireret spinatpandekager

Hjemmelavet koldskål

201705011456505114_sbigKoldskål er virkelig smagen af sommer. Vi har lavet en variant, som både kan laves med eller uden sukker.

 

Opskrift: (1 liter)
4 stk. past. æggeblommer
5 spsk. sukker eller sukkererstatning (Suvida)
2 tsk. vaniljepulver ( eller 2 spsk. vaniljesukker)
Lidt citronsaft
8 dl. kærnemælk

Fremgangsmåde:

  1. Æggeblommer piskes sammen med sukker og vanilje.
  2. Herefter tilsættes kærnemælk og til sidst smages koldskålen til med saft fra citronen.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk inspireret spinatpandekager