Is med Milkyway Magic Stars

Roulade med solbærsyltetøj

201703200824306751_sbig

Weekenden har været travlt for begge vores vedkommende. Den har stået på arbejde, tid til venner og familie og det har generelt bare været en af de weekender, hvor man virkelig får nået en masse. Når der ikke er tid til så meget afslapning, så er det vigtigt at huske på at sætte sig ned, trække vejret og lige bruge et sekund på at nyde, at man har weekend og har muligheden for at få gjort alle de her ting. Det er også i weekenden, der er ekstra god tid til at pleje den søde tand, så det blev der i den grad gjort.

Roulade er nok en af de mest undervurderede kager, men også en af de nemmeste kager, som kræver få ingredienser. Den her blev banket sammen på under 10 min – så er der altså ingen undskyldninger for ikke at hygge lidt ekstra.

Opskrift: (6 personer)
3 stk. æg
130 g. sukker
130 g. hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker

Solbærsyltetøj

Fremgangsmåde:
1. Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
2. Herefter tilsættes hvedemel, kartoffelmel, bagepulver og vaniljesukker og der piskes videre.
3. En bageplade med bagepapir gøres klar. Dejen spredes ud med en størrelse på cirka 30 x 40 cm.
4. Bunden bages ved 225 grader varmluft i 8-10 min.
5. Imens kagen bager, så gøres en anden bageplade klar med bagepapir. Herpå drysses der med sukker.
6. Når bunden er bagt færdigt, så vendes den ud på det sukkerdrysses bagepapir.
7. Bunden smøres med solbærsyltetøj og rulles stramt sammen.
8. Kagen sættes til afkøling.
9. Når kagen er kold pyntes den eventuelt med pisket flødeskum, friske bær eller hvad der ellers lyster.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is med Milkyway Magic Stars