Sund brownie med karamel og chokolade

Sund og fedtfattig kanelkage

201705081106137086_sbig

Opskrift: (4-6 personer)
2 stk. bananer
3 stk. æg
1 dl. kærnemælk
2 tsk. kanel
2 tsk. vaniljepulver
4 stk. udstenede dadler
2 tsk. bagepulver
8 spsk. hvid hvedemel

Glasur:
Pålægschokolade fra Suvida, 4 stk (placeres ovenpå kagen ligeså snart den er ude af ovnen, så de kan smelte. Nemmere bliver det ikke)
Mandelflager

Fremgangsmåde:
1. Bananer, æg, kærnemælk, kanel, vaniljepulver, udstenede dadler og bagepulver blendes sammen med en stavblender.
2. Herefter tilsættes hvid hvedemel, som vendes i dejen med en dejskraber.
3. En lille bradepande smøres med kokosolie eller beklædes med bagepapir. Dejen hældes i.
4. Bages ved 200 grader i 25-30 min.
5. Når kagen er kommet ud af ovnen, så placeres pålægschokolade fra Suvida ovenpå.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund brownie med karamel og chokolade