Sund brownie med karamel og chokolade

Sund og fedtfattig kanelkage

201705081106137086_sbig

Opskrift: (4-6 personer)
2 stk. bananer
3 stk. æg
1 dl. kærnemælk
2 tsk. kanel
2 tsk. vaniljepulver
4 stk. udstenede dadler
2 tsk. bagepulver
8 spsk. hvid hvedemel

Glasur:
Pålægschokolade fra Suvida, 4 stk (placeres ovenpå kagen ligeså snart den er ude af ovnen, så de kan smelte. Nemmere bliver det ikke)
Mandelflager

Fremgangsmåde:
1. Bananer, æg, kærnemælk, kanel, vaniljepulver, udstenede dadler og bagepulver blendes sammen med en stavblender.
2. Herefter tilsættes hvid hvedemel, som vendes i dejen med en dejskraber.
3. En lille bradepande smøres med kokosolie eller beklædes med bagepapir. Dejen hældes i.
4. Bages ved 200 grader i 25-30 min.
5. Når kagen er kommet ud af ovnen, så placeres pålægschokolade fra Suvida ovenpå.

   

2 kommentarer

  • Christina

    Hejsa. Når du skriver lille bradepande, hvor stor er den så?
    Hvis man vil lave dobbelt portion. Kan man så bruge en af de der bradepander i standard størrelse, der findes låg til.
    Hilsen christina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Christina.
      Det er en bradepande på cirka 18 x 22 cm, der er brugt.
      Hvis du vil lave det i en af de “alm” til ovnen, så ville jeg gange opskriften med 3 🙂
      Vh
      Mummum.dk / Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund brownie med karamel og chokolade