Proteinbiddere med 70% mørk chokolade

Sund kylling i karry

image1

Opskrift (4 personer):

3 løg
4 tsk karry
4 gulerødder
6 kartofler
4 dl vand
5 kyllingebryst
1 grøntsagsboullion
500 ml kokosmælk
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Løg, gulerødder og kartofler skæres i grove stykker.
  2. En gryde varmes op, hvor olie og karry kommes i.
  3. Når karryen er stegt tilsættes løg, gulerødder og kartofler.
  4. Steg kort grøntsagerne og tilsæt derefter 4 dl vand.
  5. Lad det koge 20-30 minutter med låg.
  6. Skær kyllingen i strimler og steg dem på en pande for sig. Når de er færdige stilles de til side.
  7. Blend nu grøntsagerne og vandet.
  8. Hæld tilbage i gryden og tilsæt kokosmælk, boullionterning, salt, peber og det stegte kylling.
   

1 kommentar

  • Lise

    den sovs er bare så nem at lave og smager himmelsk, jeg tilføjede lidt mangochutney og curry paste med godt resultat.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinbiddere med 70% mørk chokolade