Proteinbiddere med 70% mørk chokolade

Sund kylling i karry

image1

Opskrift (4 personer):

3 løg
4 tsk karry
6 stk. gulerødder
4 stk. kartofler
vand, så det dækker grøntsagerne
5 stk. kyllingebryst
1 kyllingeboullionterning
500 ml kokosmælk
Salt og peber

Tilbehør:
Kogte ris

Fremgangsmåde:

  1. Løg, gulerødder og kartofler skæres i grove stykker.
  2. En gryde varmes op, hvor olie og karry kommes i.
  3. Når karryen er stegt tilsættes løg, gulerødder og kartofler.
  4. Steg kort grøntsagerne og tilsæt derefter vand, så det dækker grøntsagerne.
  5. Lad det koge 20-30 minutter med låg (indtil grøntsagerne er møre)
  6. Skær kyllingen i strimler og steg dem på en pande for sig. Når de er færdige stilles de til side.
  7. Blend nu grøntsagerne og vandet med en stavblender eller i en alm. blender.
  8. Hæld tilbage i gryden og tilsæt kokosmælk, boullionterning, salt, peber og det stegte kylling.
   

1 kommentar

  • Lise

    den sovs er bare så nem at lave og smager himmelsk, jeg tilføjede lidt mangochutney og curry paste med godt resultat.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinbiddere med 70% mørk chokolade