Kanelstjerne

Thaisuppe med grøntsager og kylling

skaermbillede-2017-05-20-kl-21-43-43

Opskrift (4 personer):

700 ml kokosmælk light
300 g fersk kyllingebryst
400 g friske grøntsager eller frost blanding
1 tsk red curry paste
2 spsk fiske sauce
1 tsk karry
1 tsk paprika
1 tsk salt

 

Fremgangsmåde:

  1. Skær kyllingen i tern og steg i en gryde med olie.
  2. Svits de skårede grøntsager sammen med kyllingen og tilsæt karry, salt, paprika, fiske sauce og karry pasta.
  3. Steg blandingen og tilsæt derefter kokosmælken.
  4. Kan serveres med kokosflager og peanuts.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelstjerne