squash proteinbrownies

pastaret med flanksteak, asparges og champignon

img_7205

Den her pastaret var helt fantastisk og faktisk en god “mande-ret”. Jeg lavede den til min far og han var helt pjattet med den og han er normalt en mand af få ord, når han skal komplimentere mad.

Opskrift (2 personer):
200 g. fettucinepasta
1 stk. flanksteak (afhængig af størrelsen)
3 fed hvidløg
1 stk. løg
1/2 bundt asparges
1 håndfuld cherrytomater
125 g. friske champignon
1 stk. hønsebouillionterning
200 ml. madlavningsfløde
1,5 dl. vand
salt/peber
evt. frisk parmesanost

Fremgangsmåde:
1. Pres dine hvidløgsfed og skær løg ud i små tern. Skær champignon ud i skiver og skær din asparges ud i små stykker. Halver dine cherrytomater, så du har alt klar. Kog vand til pasta.
2. På en pande eller i en gryde kommes lidt olie i. Herefter steges løg og hvidløg.
3. Tilsæt champignon og lad det stege yderligere.
4. Tilsæt nu vand og hønsebouillionterning.
5. Kog din pasta, som anvist på pakken.
6. Skær din flanksteak ud i strimler. Steg den på en anden pande indtil det er færdigstegt.
7. I din gryde eller på din pande med champignon osv. tilsætter du nu asparges og madlavningsfløde. Lad det opkoge og smag til med salt og peber.
8. Tilsæt din færdigkogte pasta og dine kødstrimler og vend det hele rundt. Tilsæt til sidst dine halve cherrytomater og vend det hele godt rundt.
9. Server din ret, evt. med lidt friskrevet parmesanost, da det lige giver det sidste pift.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

squash proteinbrownies