pastaret med flanksteak, asparges og champignon

Sundere snickers møder bounty slice (glutenfri, uden tilsat sukker og laktosefri)

img_6633

De her er som en mundfuld af himlen! De er glutenfri, uden tilsat sukker og endda også laktosefri.

Opskrift (10 stk)
130 g medjool dadler
80 g peanuts
1 spsk kakao
½ salt
1 spsk honning/agave

6 spsk mandelmælk/mælk
2 spsk honning
100 g kokosmel (ikke revet kokos – det skal være mel)
½ tsk salt
3 spsk kokosolie

100 g medjool dadler
100 g lunkent vand
½ tsk salt
3 tsk peanutbutter

Et par håndfulde peanuts

Fremgangsmåde:
1. Den her opskrift er nemmest, hvis man bruger en minihakker eller en foodprocessor. Den kan godt laves uden, men det gør processen MEGET nemmere at bruge disse redskaber.
2. Start med at tage stenene ud af dine dadler. Put dem i din minihakker sammen med peanuts, kakao, salt og honning.
3. Blend det hele sammen til en ensartet masse.
4. Beklæd en lille firkantet form med husholdningsfilm og pres din masse godt derned i.
5. Nu til 2. lag. Bland mandelmælk/almindelig mælk sammen med honning, kokosmel, salt og kokosolie. Dette kan sagtens gøres i en skål og her behøver du ikke din minihakker. Ælt det godt sammen og placer det ovenpå på det første lag. Pres det godt ned.
6. Nu til 3 og sidste lag. Udsten dine dadler og put dem i din minihakker sammen med vand, salt og peanutbutter.
7. Drys med peanuts ovenpå dit 2. lag inden du fordeler dit 3. lag ovenpå. Drys til sidst lidt peanuts på toppen også.
8. Sæt det hele i køleskabet natten over. Hvis du vil have et 4. lag, så kan du evt. smelte lidt mørk chokolade og hælde det ovenpå.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pastaret med flanksteak, asparges og champignon