Koldhævede pizzaboller (NEM madpakkeidé)

Spinatroulade med laks og dildcreme

image2

Opskrift (1 stor roulade på størrelse med en bradepande):

Spinatroulade:
400 g. optøet spinat (drænet vægt)
4 æg
salt/peber

Fyld:
300 g. naturel philadelphia
1 bundt frisk hakket dild
3 stænger forårsløg
salt/peber
citronsaft
400 g. røget laks

 

Fremgangsmåde:

  1. Spinatrouladen laves. I to skåle deles de 4 æg i hvider og blommer. I skålen med blommer blandes den drænede spinat i. Herefter krydres med salt og peber.
  2. Æggehviderne piskes stive og vendes i blandingen med spinat og æggeblommer.
  3. En bageplade gøres klar med bagepapir. Herefter smøres bagepapiret med lidt olie eller smør. Det gør, at det er lettere at rulle rouladen til sidst.
  4. Blandingen fordeles på hele bradepanden, så du har en firkant.
  5. Herefter bages den ved 200 grader varmluft i 15 min.
  6. Når bunden er bagt, så sættes den til afkøling.
  7. Imens røres philadelphia med hakket forårsløg, dild, citronsaft, salt og peber.
  8. Når bunden er afkølet smøres den med dildcremen, hvorefter lakseskiverne lægges på, så det dækker hele overfladen.
  9. Rouladen rulles. Gem eventuelt bagepapiret så det kan holde den sammen.
  10. Læg den på frost i 1-2 timer (eller mere), og skær den når du skal bruge den.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede pizzaboller (NEM madpakkeidé)